Om Kaksmulan

 

Detta är Jag, Karin:
karin_temp
Varför namnet Kaksmulan?

Jag kallas för Kakan och smula är tydligen stockholmsslang för mössa.

Alla som känner mig vet att jag är toookig i mössor. Det finns inget bättre än att dra på en mössa istället för att fixa håret. När jag sen fick barn hade jag ännu en person att köpa mössor till och aldrig tid att ens fundera på att fixa håret. Vem vill ha likadana mössor som alla andra? Då kom jag på att det nog inte var så svårt att sy dem själv och på den vägen är det.

Efter ett tag märkte jag att det fanns ett stort intresse för mina mössor och fler än mina närmsta vänner var intresserade av dem. Då tog jag steget att gå ner i tid på mitt ordinarie arbete som lärare och registrerade Kaksmulan som företag. Nu är det upp till er att bestämma hur många procent jag ska jobba med Kaksmulan.

Utöver detta är jag mycket intresserad av att samla på och återanvända saker (smulor). Mitt största intresse är loppisar och att söka efter gömda skatter. Kanskae kommer webbutiken att utökas i någon riktning i framtiden.

Denna webbplats är endast uppe för test - beställningar går inte igenom. This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.

UA-37427354-1